Canción De Cuna Para Bebes

Canción De Cuna Para Bebes 1.2

Lullaby Voor baby's is de beste Android ™ app met diverse mooie rustgevende slaperig kindje geluiden.

Lullaby Voor baby's is de beste Android ™ app met diverse mooie rustgevende slaperig kindje geluiden.

Lullaby Voor baby's is de beste Android ™ app met diverse mooie rustgevende slaperig kindje geluiden. Baby's houden wanneer moeders zingen ontspannen slaapliedje liedjes. Het helpt om kinderen te ontspannen, gelukkig en vrolijk en in slaap vallen ook. Dus, als je kinderen hebt, en als je rustig top melodieën, gewoon downloaden van onze slaapliedje voor baby's app en nemen genoegen met uw kleintjes luisteren van de rustigste kindje muziek ringtones. U kunt genieten van slaapliedje wereld dankzij deze gratis slaapliedje app. Welterusten zeggen om uw kleine jongen met nieuwste kindje muziek en zingt de mooiste slaperige lied. Kinderen willen en muziek doos en dromen over iets leuks te luisteren. Speel slaapliedje keyboard en je zal geweldig slaapliedje melodieën te vinden. Er is slaapliedje muziekdoos, toen sommige van slaapliedjes worden gespeeld op de meest populaire muziek instrument, zoals piano, gitaar of xylofoon. Deze zijn zeer natuurgeluiden, perfect voor baby's.

Iedereen, vooral baby's en kinderen, liefde slaap ontspannende muziek. Dus, neem je baby in de armen, zet mobiele telefoon en geven aan uw kind het beste nachtrust muziektherapie. Geef ware liefde aan uw baby. Deze nieuwste slaap kussen app heeft perfecte slaapliedje soundboard met de meest zachtaardige nieuwe ringtones, top geluiden en melodieën. Ontspannende melodieën zijn ook perfect als je wilt afkoelen uit beetje, of als u wenst om uw baby te kalmeren en als je wilt om een kind te sussen. Jij en de baby zal zijn gelukkig en tevreden met onze slaapliedje deuntjes. Lullaby muziek voor de baby is speciaal gemaakt voor de kleinste en meest kwetsbare wezens. Vanwege dat alles over kinderen moeten perfect en heerlijk te zijn, en we moeten zorgen voor kinderen om goed te groeien en goede mensen. Slaapliedje voor baby's ringtones zal u helpen in dat. Niet meer voor goodnight wachten, grijp deze slaap slaapliedjes nu, draai van de lichten, zet smartphone en zingen om je kleine engel van de meest populaire lied. Probeer het spelen van de baby muziek op je mobiel of tablet voor het slapengaan en let op uw kinderen langzaam dommelt. Lullaby Voor baby's is een nieuwe dromen app. Lullaby app zal u en uw kleine kinderen ontspannen. In de avond, wanneer is slaaptijd, zet slaapliedje muziek, kus je mooie engel en zegt zoete dromen aan uw baby.

De applicatie kenmerken:

- Ingesteld als ringtone of contact ringtone

- Instellen als sms, kennisgeving

- Instellen als alarm

- Ingesteld als favoriet

Download gratis ringtones app en genieten van koele ringtones, top geluiden en laatste melodieën. Dit is het beste klankbord met de meest populaire ringtones. Laatste melodieën, goede muziek en veel plezier, al deze in deze geweldige app voor gratis.

Iedereen houdt ervan om muziek te luisteren, en iedereen heeft favoriete nummers. Wij zijn volledig overtuigd dat u helemaal gek op deze nieuwe app.These populaire ringtones zijn voor iedereen. Kies je favoriete gratis ringtones en geniet.

De applicatie is ontwikkeld voor Android-telefoons en Android tablets, en het is getest op veel Android-apparaten om de beste gebruikerservaring te garanderen. Alle ringtones in deze app zijn onder het publieke domein of de creative commons licentie. Als u een vraag of suggestie, alleen e-mail ons.

Canción De Cuna Para Bebes

Download

Canción De Cuna Para Bebes 1.2